Юристи Курченко сприймали бізнес Кліменко «як рідний»

Юристи фірми «Ващенко, Бугай та партнери», обслуговуючи українського мільярдера Сергія Курченко у внутрішньому листуванні визначали активи родини міністра доходів та зборів Олександра Кліменко як «клієнт СЄПЕК».

Про це свідчать документи, знайдені у офісі групи компаній СЄПЕК в ТРЦ Арена-сіті у день втечі Сергія Курченко з України. Документи були знайдені у розрізаному вигляді та відновлені волонтерами проекту «Канцелярська сотня»

У графіку «робочих питань» юристаVBpartners для клієнта СЄПЕК (група компаній Курченко) містяться три пункти: узаконення тіру, судова апеляція по справі захоплення землі під будинком Курченка у с.Стовпяги та концентрація ДонецькЕнергоремонту.

Мова йде про юридичну процедуру, яку вимагає Антимонопольний комітет при змінах в структурі власності компаній, що займають значну частку ринку.

Донедавна 50% ДонецькЕнергоремонту належали компанії Бізнес Інвест груп молодшого брата Олександра Кліменко – Антона. Та на даний час Кліменко «вийшов» з ДЕР продавши свою частку другому співзасновнику.Ця зміна у структурі власності ДЕР мала супроводжуватись відповідними процедурами в АМКУ.

Детальніше про зв»язки Курченко та Клименко, а також торгівлю із Фірташем та вилученню грошей з держбанків читайте найближчим часом в серії матеріалів за документами проекту «Канцелярська сотня».

Пов’язані історії

Останні історії

Subscribe to our weekly newsletter!

And get our latest investigations on organized crime and corruption delivered straight to your inbox.

We need your input!👂
We’re updating our website and we would value your feedback! If you can spare 5 minutes right now to help us improve our website designs, we’d appreciate it.
👉 Leave feedback